AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya Erdem’in yanı sıra; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Seçim Koordinatörü Muharrem Akkaya, İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri ve Amirleri de katıldı.



Seçimlerde Akşehir’in bütün mahallelerinde galip çıktıklarını söyleyerek muhtarlara teşekkür eden Çardakoğlu;  ‘’Yerel seçimlerden de alnımızın akıyla çıkmamız için, muhtarlarımıza büyük işler düşüyor. Akşehir-Konya-Ankara ekseninde uyumlu bir çalışma yapmamız gerekiyor.’’dedi.



Daha sonra söz alan Başkan Akkaya; ‘’Muhtarlar sadece seçimlerde değil, her zaman ‘Uç Beyleri’dir. Mahallelerinde yaşayan vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını iletirler; biz de hizmet üretiriz. Bugün de istişare yapmak için buradayız.’’şeklinde konuştu.



Hızlı seçim ortamında sorunları tek tek görüşmeye imkan olmadığını ancak seçimden sonrası için söz verdiklerini hatırlatan Orhan Erdem; ‘’Bütün mahalleleri tekrar ziyaret edeceğiz. Bugün sorunları bir an önce dinlemek ve hızla çözüm üretebilmek için buradayız. Karar verilirse Kasım’da, aksi halde Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bir değerlendirme yapmak istedik.’’ ifadelerini kullandı.



Toplantıda muhtarlara bir taraftan,  öncelikli 5 sorunlarını belirtmeleri için form dağıtılırken, diğer taraftan da diledikleri konuda görüş bildirebilecekleri söylendi. Söz alan muhtarların bir kısmı kendi mahallelerinin, bir kısmı Akşehir genelinde alt yapı vb eksiklikleri aktarırken, bir bölümü de Belediye ile uyumlu çalıştıklarını ve sorunları olduğunda çözüme ulaşabildiklerini vurguladı.