Akşehir Engili Hasan Doğan İlk ve Ortaokulu, hazırlamış olduğu e-Twinning Projelerine verilen 4 Ulusal ve 1 Avrupa Kalite Ödülünü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ödül töreninde aldı. Nasreddin Hoca İlkokulu da 1 Ulusal Kalite Ödülüne layık görüldü.





Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen e-Twinning projesi kapsamında yürütülen faaliyetlerden ödüle hak kazananların ödülleri, Konya’da düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.





Engili Hasan Doğan İlk ve Ortaokulu Anasınıfı Öğretmeni Şule Kurt, gerçekleştirdiği projelerle toplam 5 ödüle layık görüldü. Okul öncesi dönemdeki çocukların merak ve araştırmacı yönlerini geliştirmek amacıyla bilimsel deneylerin yapıldığı “DENEMEDEN BİLEMEZSİN”, yine okul öncesi çocuklara yönelik çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen “EKO ÇOCUK”, çocukların temel matematik becerilerini geliştirmeyi ve iletişim kurarak sosyal beceriler kazanmalarını amaçlayan “COOKİNG AT SCHOOL”, çocuklara gerekli durumlarda “Hayır” diyebilme becerisi kazandıran “SINIRLARI AŞMA” ve geri dönüşümü destekleyen “Eskilerle Gelen Yenilikler” projeleri, Ulusal düzeyde 4 ödül alırken, bir de Avrupa Kalite Ödülünün sahibi oldu.





Nasreddin Hoca İlkokulu ile toplam 6 ödül





Akşehir Nasreddin Hoca İlkokulu İngilizce Öğretmeni Hediye Doğan da hayata geçirdiği e-Twinning projesi ile Ulusal Kalite Ödülüne layık görüldü.