Akşehir Doğanhisar yolunun Engili mevkiinde Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Doğanhisar istikametinden Akşehir istikametine gelmekte olan 42 GAP 25 plakalı otomobilin,köprüyü geçtikten sonra  yol ortasında bulunan refüje çarparak şarampole uçmasıyla meydana geldi





Kaza’da otomobil içerisinde bulunan Muhammet Abit (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Raif Bakırcı (21), Ethem Bakırcı (23) G.G. (22) ve  Emrah Karakoyun (23) ise ağır yaralandı.





Akşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılara ilk müdahaleleri burada yapıldıktan sonra durumları ağır olan Raif Bakırcı, Ethem Bakırcı, G.G. ve Emrah Karakoyun Konya'ya sevk edildi.





Ağır yaralı Ethem Bakırcı'nın da sevk edildiği Konya'da hayatını kaybettiği öğrenildi.





Kaza’da hayatını kaybeden Muhammed Abit’in cenazesi öğle namazı, Ethem Bakırcı’nın cenazesinin ise ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında N.Hoca Mezarlığında toprağa verildi.





Trafik kazasında hayatını kaybeden Ethem Bakırcı ve Muhammet Abit’e Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine de başsağlığı diliyoruz.





Yaralılardan Raif Bakırcı ve Emrah Karakoyun’un hayati tehlikelerini atlattıkları, G.G.'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 





Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.