Akşehir Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşların da katkılarıyla Ramazan ayı boyunca düzenlenen mahalle iftarları sürüyor.


Akşehir Belediyesi İftar Yemekleri kapsamında Engili, Reis ve Değirmenköy mahallelerinde büyük katılımlarla İftar programları düzenlendi.


Akşehir Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle, merkez mahalleler ile Akşehir’e yeni bağlanan mahallelerde birlik ve beraberlik duygularının daha yüksek seviyelere çıkartılması amacıyla hayırsever vatandaşların da katkılarıyla düzenlediği mahalle iftarlarına devam ediyor


Bu kapsamda Engili, Reis ve Değirmenköy mahallelerinde açık havada iftar programları gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve coşku içinde geçen iftar programlarında; Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu ve Mehter Grubu tarafından konserler de verildi. İftar programlarında konuşan Başkan Akkaya, iftara katılan hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, İslam Coğrafyasında yaşanan zulüm ve cinayetlerin sona ermesini diledi. Başkan Akkaya, konuşmasında iftar programlarına katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara da teşekkür etti.