Ilgın Ticaret Borsası Başkanlığı’nın düzenlediği programa katılan Ilgın Kaymakamı Y.Fatih Kadiroğlu; Elektronik Satış Salonunu gezdi ve sunumu yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Koç’tan salonun işleyişi hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Kadiroğlu; Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Tarım ve Orman Müdür Vekili Veli Uğur ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara ile esnaflar ve çiftçilerin de katıldığı programda, 2020 hasat döneminin Ilgın’a, ülkemize, üretici ve tüccarlara hayırlı olmasını diledi.

Polis Memuruna Başarı Belgesi

Kaymakam Y.Fatih Kadiroğlu; Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Amirliği’nde görev yaparken Van ili Özalp İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memuru Mustafa Öz’ü, görev süresinde göstermiş olduğu üstün gayret, başarılı çalışma ve davranışları nedeniyle başarı belgesi ile ödüllendirdi. “Mustafa Öz’e, Ilgın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine meslek hayatında ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuşan Kadiroğlu; tayini çıkan polis memuruna kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.