Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda, Tiyatro Kulübüne ilişkin olarak; “Büyüklerimiz, gençlerimiz ve küçük kardeşlerimizin de katılabileceği Tiyatro Kulübünü kuruyoruz. Oyuncu olmak isteyen herkesi davet ediyoruz. Amacımız, kulüp etkinliklerimizle; bireyin doğasında var olan sanat ve estetik duygusunu oyunla birleştirmek, tiyatronun eğlenceli tarafını eğitici bir şekilde kullanarak oyunlar ortaya çıkartmak. Böylece, özellikle gençlerimizi grup çalışmasına teşvik etmeyi ve sahneye çıkmalarını sağlayarak özgüvenlerini desteklemeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sultandağıspor Futbol Kulübü’ne dair müjdeli haber ise; “Efsane Futbol Takımımız, Kulüp Başkanımız Halis Gencer yönetiminde Belediyemizin tüm masraflarını karşılayacağı finansman desteği ile yeniden eski günlerine dönüyor. Mart ayında başlayacak olan Afyonkarahisar Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan takımımıza şimdiden başarılar dileriz” şeklinde duyuruldu.

Tiyatro Kulübü’ne katılmak isteyen vatandaşlar; 0272 656 10 21 no.lu telefondan bilgi alabilecek ve Sultandağı Belediyesi’ne başvuruda bulunabilecekler.