Akşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu yarın yapılacak.


Akşehir Kültür Merkezi’nde yapılacak olan genel kurulda üç aday yarışacak.


Yapılacak olan seçimlerde aday olan Levent Dort, seçimlerin tatlı bir yarış halinde geçeceğine inandığını belirterek üyelerin sandık başına gelmelerini istedi. Dort yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Adaylığım süresince Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne üye olan hemşerilerimizi mümkün olduğunca ziyaret etmeye ve destek istemeye çalıştık. Bazı üyelerimize ulaşma imkânı bulamadık. Ziyaretlerimiz esnasında yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Esnaflarımıza yapacağımız hizmetleri ve hazırlamış olduğumuz projeleri bir bir anlatarak onların da fikirlerini alarak desteklerini istedik. Amacımız Akşehir esnafı ile ele ele birlikte olup, hizmetleri onların ayağına götürebilmektir. Çıktığımız bu yolda esnafımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve güvenlerine layık olmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.


Kooperatife üye olan herkesi oy kullanmaya davet eden Dort, “herkesi hür iradesi ile kimsenin baskısı olmadan kendi vicdanının sesine kulak vererek oy kullanmaya davet ediyorum. Seçimlerin tüm esnafımız dâhil memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.