Uşak'ın Banaz ilçesinde, daha önce birlikte yaşadığı kadını rehin alan bir kişinin açtığı ateş sonucu yaralanan polis memuru kurtarılamadı.





Edinilen bilgiye göre, Banaz ilçesi Dilek Mahallesi'nde bir adamın, iki kadının yaşadığı eve balkondan tırmanarak girdiği ihbar edildi. İhbar üzerine belirtilen adrese Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Eve giren Çetin K.’nın olay yerine gelen polis ekibine av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu, Doğanhisarlı polis memuru Mehmet Aksoy yaralandı. Zanlı, evde bulunan Gülay A. isimli kadını da yaraladı. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polis Mehmet Aksoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Hafif yaralı Gülay A. tedavi altına alınırken, Çetin K. polis tarafından etkisiz hale getirildi. Zanlının daha önce de eve 4 kez zorla girdiği ve uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi.





Doğanhisar Ayaslar mahallesi nüfusuna kayıtlı olan şehit polis Mehmet Aksoy, evli ve 2 çocuk babasıydı.





Şehit polisin cenazesinin akşam saatlerinde memleketine getirileceği ve yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Doğanhisar'da defnedileceği öğrenildi.