Konya İl sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Akşehir Devlet Hastanesi hekim kadrosuna 4’ü uzman, 7’si pratisyen hekim olmak üzere 11 hekim daha katıldı.





Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Bülent Erdem; “1 dahiliye (iç hastalıkları) uzmanı, 2 anestezi ve reanimasyon uzmanı, 1 çocuk hastalıkları uzmanı ve 7 pratisyen hekimin göreve başlamasıyla kadromuz daha da güçlendi. Hastanemizin hizmet çeşitliliğinin de her geçen gün artıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.





87.Dönem Hizmeti ile Akşehir Devlet Hastanesine atanan hekimler şöyle:





Çocuk Hastalıkları Uzmanı Kıymet Karagöz: 2013 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, uzmanlığını 2019 yılında Behçet Uz Devlet Hastanesi’nde tamamladı.





İç Hastalıkları Uzmanı Derya Şenel Yıldız: 2011 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, uzmanlığını 2016 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde tamamladı.





Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Burak Yıldız: 2012 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, uzmanlığını 2018 yılında Kartal Devlet Hastanesi’nde tamamladı.





Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uğur Adıgüzel: 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, uzmanlığını 2017 yılında 19 Mayıs Devlet Hastanesi’nde tamamladı.





Pratisyen Hekimler; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Serhat Kale, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Methiye Doğan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Emre Şen, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Amine Kütükoğlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Ayşe Bardak, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Büşra Usta ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu İbrahim Öztürk de Acil Servis hekimi olarak göreve başladılar.