Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Sıra Yarenleri, Akşehir Kültür Merkezinde sezon açılışı münasebetiyle bir gösteri sergilediler.





Akşehir Kültür Merkezi, milli kültürümüzün zengin örneklerinden biri olan ve hala yaşamaya devam eden sıra yarenliği geleneğinin başarılı temsilcileri Sıra Yarenlerinin sezon açılışı programına sahne oldu.





Programa Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, CHP İlçe Başkanı Ömer Koç, Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem, Dernek Başkanı İsa Kurt, CHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Oyan, İYİ Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai ve çok sayıda davetli katıldı.





Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından verilen müzik dinletisi ile başlayan gösteride Sıra Yarenleri ve misafirler, çalan oyun havaları eşliğinde oyun oynadılar. Yaren geleneği oyunları ve skeçler ile izleyenlere keyifli bir gece yaşatan yarenler, program sonunda yapılan çekilişle de izleyenlere çeşitli hediyeler dağıttılar.





Programda en başarılı devlet dairesi kurumu olan Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem’e ve en başarılı iş istihdamı sağlayan Makasçı İnşaata protokol tarafından plaket verildi.