Açık Hava Tiyatrosu karşısında yer alan ve geniş mi geniş açık alanıyla nasıl değerlendirileceği uzun süre merak konusu olan Akşehir’in bu butik köşesi, her biri fiyatını fazlasıyla hak eden öğünlük lezzetleriyle şimdiden Akşehirlilerin ikinci adresi olmayı başardı. Akşehir’de kendi sınıfında havuzlu tek mekan olan Garden Park’ta doğayla iç içe olmak isteyenler için giriş ücretsiz. Yaklaşık 7 bin metrekare açık alanda; sekizer kişilik 16 kamelya ve şemsiyeli balkon bölümünde dörder kişilik 10 tente mevcut.

Bin metrekare genişliğinde, 300 kişi kapasiteli, yüksek tavanlı ve birkaç konsepti bir arada barındıran iç mekanın büyük bir bölümü, sizi eşsiz manzaradan koparmayan camlarla çevrili. Kahvenizi yudumlarken, kitap köşesinden seçtiğiniz bir kitabı gün ışığında okuyabiliyorsunuz. Yiyecek ve içecek servisi isteyenleri ise oldukça iddialı seçenekler bekliyor.

Mustafa Koçak ve Şadan Akbulut tarafından işletilen Garden Park, 30 yıllık meslek hayatı ve uluslararası otel zinciri tecrübesiyle Mengenli Şef Necati Kuş’un mutfağından çıkan benzersiz lezzetler sunuyor. Menüde bulunan 7 grup yiyecek seçenekleri arasında; dürüm ve ev yapımı hamburger çeşitleri dikkat çekiyor. 150 gram burger ekmeği arasında 130 gram köftesi ve acılı sosuyla Dallas Burger, şefin özel sosu eşliğinde 100 gram bonfileden itinayla hazırlanmış Biftek Dürümle adeta lezzet yarışında. Kumpir, tost ve makarna çeşitlerinin her biri bir öğünlük yemek kadar doyurucu. Pizzalar ise soğan halkası, patates kroket ve elma dilim patates gibi garnitürle servis ediliyor. Sıra tatlıya gelince, dilim pastalar ve waffle oldukça başarılı.

Gel-Al ve Paket Servis hizmeti de verilen Garden Park; çok beğenilen kahvaltısının ardından gün boyu doğa keyfi yaşatırken, akşam saatlerinde de sürekli değişen renklerde ışıklandırılmış fıskiyeli havuzuyla uzun sohbetli akşam yemeklerinin adresi olmaya başlamış durumda.

Tüm bu özelliklerine temiz ve güler yüzlü servisi de eklenince doğum günü, nişan ve toplantı organizasyonlarının da aranan mekanı olmaya aday Garden Park’a, paket servis ve rezervasyon için 0553-812 42 99 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.