Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akşehir Belediyesi işbirliği ile yürütülen ‘Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor Projesi’ kapsamında okulları ziyaret eden yazarlarla öğrenciler keyifli söyleşilerde bulunmaya devam ediyor.


color:#222222;background:white;mso-fareast-language:TR">Yine bu proje kapsamında,  24 Ağustos Ortaokulunu ziyaret eden değerli yazarlarımızdan Cüneyd  Suavi; okuldaki öğrencileriyle bir araya gelerek, öğrencilere faydalı tavsiyelerle dolu olan bir söyleyişi gerçekleştirdi. Okul yönetiminin gösterdiği ilgi karşısında şükranlarını bizzat okul müdürünü arayarak belirten  SUAVİ; bununla kalmayıp  okul öğrencilerine büyük jest yaptı. Okuldaki Öğrencilerin kitaplara olan yoğun ilgisinden memnun kaldığını belirten yazar Cüneyd Suavi; tüm kitaplarından oluşan büyük bir seti   çalıştığı yayınevine  ücretsiz hazırlatıp okul kitaplığına katkıda bulunmak için okul yönetimine ertesi gün hemen gönderdi.


color:#222222;mso-fareast-language:TR"> 


color:#222222;background:white;mso-fareast-language:TR">Okul Aile Birliği Üyeleri, okul kitaplığına katkıda bulunan yazara bu jestinden, okul yönetimine de öğrencilere gösterilen özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. "Times New Roman";color:#222222;mso-fareast-language:TR">



Söyleyişinin ardından   okul yönetimince hazırlanan çeşitli hediyeler yazara  takdim edildi.