Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Ekim 2016 Cuma günü saat 14.00’da Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda olacak.


Aralarında Şehir Hastanesi, Alacabel Tüneli gibi önemli yatırımların da olduğu ‘42 Açılış ve 42 Temel Atma Programı’nın gerçekleşeceği mitinge yoğun katılım olması bekleniyor.


 


İlçe Başkanı ÖRS: Akşehir Başkomutanı’na sahip çıktı ve çıkmaya da devam edecek


 


Cuma günü yapılacak olan programa Ak Parti İlçe Başkanlığı da yoğun bir katılımla iştirak etmek için çalışmalarına devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı A.Bahadır Örs “ Zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve aslında bugün yaşananlar bu zor coğrafyanın bizler için olan olağan bir sonucu. Ülkemizin bugün geldiği noktada Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın milletine olan sevdası, tüm dünya mazlumlarına karşı olan sorumluluğumuzu her daim bizlere hatırlatması ve geçmişte ne büyük bir millet olduğumuzu tekrar tekrar vurgulayarak adeta bizleri uyandırması büyük önem arz etmekte. Özellikle 15 Temmuz 2016 işgal girişiminde de Başkomutanımızın tüm halkı sokaklara davet etmesi ile hain plan tersine dönmüştür. Gün Cumhurbaşkanımıza sahip çıkma günüdür, gün aramıza giren bizden gibi gözüküp de bizden olmayanlardan arınma günüdür, gün yüreklerin toplu vurduğu gün olmak zorundadır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimize bir kez daha 15 Temmuz sürecindeki dik duruşları, demokrasi nöbetlerdeki kararlılıkları ve Reisi Cumhur’larına sahip çıkmak için gösterdikleri takdire şayan tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


 


Akşehir’den mitinge katılım için 13 Ekim Perşembe günü saat 12.00’a kadar 812 92 94 nolu telefondan isim yazdırılabileceği ve Cuma sabahı saat 11.00’da Perşembe Pazarı’nın olduğu bölgeden hareket edileceği öğrenildi.