30 Mart 2014 te yapılacak olan yerel yönetim seçimleri yaklaştıkça Cumhuriyet Halk Partisine katılımlar da devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde şehrimiz tanınmış esnaflarından Tahir Büyükaktepe Milliyetçi Hareket Partisinden ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı ve Akşehir Belediye Meclisi üyeliğine aday gösterildi.


Tahir Büyükaktepe yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisini daha ilkeli hareket eden bir siyasi parti olarak gördüğünü ve Atatürk’ün partisinde görev almayı daha uygun bulduğunu söyledi.


                Doğruyol Partisinden ayrılan Altuntaş Belediyesi eski başkanlarından Süleyman Çakır ile AKP’den ayrılan emekli öğretmen ve Atatkent Belediyesinin AKP’li meclis üyesi Bahattin Filiz de daha önce Cumhuriyet Halk Partisine katılmışlardı.


                Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi tarafından yapılan açıklama da şu görüşlere yer verildi:


                “Her geçen gün genç-yaşlı, kadın-erkek çok sayıda vatandaşımız Cumhuriyet Halk Partisine üyelik başvurusunda bulunmaktadır. Partimize katılımların artarak devam etmesi partimize duyulan güvenin göstergesi olup her geçen gün iktidara bir adım daha yaklaştığımızın işaretidir. Önce 30 Mart 2014 te yerelde, 2015 te de Türkiye genelinde iktidara geleceğimizi halkımızın bize vermekte olduğu destekten görüyoruz.”