Cumhuriyet Halk Partisi Aday Adayları Hüseyin Yağcı ve Mehmet Ali Ünal gazetemize ziyarette bulundular.


7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Aday Adayları olan Hüseyin Yağcı ve Mehmet Ali Ünal, parti ve milletvekilliği çalışmalarını Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bayram Uygun ile paylaştı.


 


mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:
"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;color:#333333;border:none windowtext 1.0pt;
mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">               
white">HÜSEYİN YAĞCI KİMDİR?


1962 yılında doğdu. İlköğretimini Belceağaç ilkokulunda, orta öğretimini de Ereğli İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1979 yılında Almanya’ya giderek dil ve meslek eğitimi aldı. 1989 yılında vatani görevini yaptıktan sonra ailesiyle birlikte ticarete atıldı. Daha sonra Romanya’nın Arat bölgesinde kendisine ait ikinci şirketini kurdu. Şirketlerini halen çocukları yönetiyor. İyi derecede Almanca Arapça ve Romence dillerini bilmektedir. Yurt dışında bulunduğu süre içinde gençlik, eğitim ve siyasi platformlarının birçoğunda yönetici olarak görev aldı. Halen Almanya ve Romanya’da bulunan “Türk İş Adamları Federasyonu” üyesi. On yıldır da çeşitli mazlum ülkelere yapılan yardım organizasyonlarında görev yapıyor.


 


            MEHMET ALİ ÜNAL KİMDİR?




            1944 yılında Antalya İli Akseki İlçesi Güzelsu Kasabasında dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimimi Konya’da tamamladı. İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1970 yılında mezun oldu. Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde kısım amiri olarak çalışma hayatına başladı. 1971-1972 yılları arasında İskenderun’da yedek subay olarak askerlik görevimi tamamladı. 1974-1975 yılları arasında YSE 7. Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 1976 yılından bu yana ülke çapında pek çok mühendislik ve yapım işini başarı ile tamamladı.


            Bu süre zarfında parti içerisinde çeşitli görevlerde yer aldı. 1960 yılında Konya İli CHP Teşkilatına ilk kaydımı yaptırdı. 1961-1962 yılları arasında Konya Teknikerler Birliği Başkanlığı görevini yürüttü. 1964 yılında CHP İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Gençlik Kolu Başkanlığı görevinde bulundu. 1964-1969 yılları arasında İ. D. M. M. A. Talebe Cemiyeti Başkanlığında sürekli görev yaptı. 1970-1973 yılları arasında CHP Konya Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 1973 yılından bugüne parti içerisinde sürekli olarak yönetim kurulu üyelikleri, başkan yardımcılıkları ve kurultay delegelikleri görevlerini yürüttü. Ünal, evli ve 3 çocuk babası.