CHP Akşehir Belediye Başkan adayı Lutfi Çelebi ve beraberindeki CHP heyeti Akşehir merkezindeki oda, dernek, vakıf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaretlerine devam ediyor.


                     Bu kapsamda Kızılay Akşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden heyet, Kızılay’ın Akşehir’deki faaliyetleri ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi aldı.


 


                     Daha sonra Akşehir Nasreddin Hoca Turizm Derneğini ziyaret eden heyet derneğin çalışmaları, hedefleri ve sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra AKSEV’i ziyaret etti. AKSEV’in faaliyetlerinden son derece memnun olduğunu belirten Lutfi Çelebi özellikle üniversite öğrencilerine verilen burs ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlardan dolayı vakıf yetkililerine teşekkür etti. Çelebi, vakfın bu çalışmaları ile önemli bir boşluğu doldurduğunu da sözlerine ekledi.


                     Daha sonra sırası ile Berberler ve Kuaförler Odası, Ziraatçılar Odası, Ticaret Borsası ile Marangozlar –Mobilyacılar Odasını ziyaret eden ve bu odalarla ilgili iş kollarındaki sorunları dinleyen Çelebi şunları söyledi: “Esnafımızın ve diğer sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını kaynağından, yerinde öğrenip çözümüne yönelik projeler üretiyoruz. Şahsıma ve CPH heyetimize gösterilen yakın ilgiden çok memnunuz. Allah’ın izni ve hemşerilerimizin desteği ile göreve geldiğimiz zaman bu sorunları hep birlikte çözeceğiz.”