Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sefer İpek ve CHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Lutfi Çelebi Atakent ve Gölçayır Beldelerini ziyaret etti.


CHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Lutfi Çelebi’ye İlçe Başkanı Sefer İpek, Yönetim Kurulu Üyeleri Emekli Ziraat Mühendisi İzzet Ercan, Emekli İşçi Mustafa Yiğit, Kahveci Ömer Kalkan, Emekli Öğretmen Halil Gençer, AV. Can Kamalı, Partililer, Emekli Müfettiş Ömer Şahin, Emekli Öğretmenler Mustafa Erten, Ömer Koç, Bahattin Filiz, Emekli Memur Recep Ozan, Emekli İşçi Erdoğan Oyan Jinekolog Doktor Mehmet Yücel ve Eczacı İbrahim Ergün eşlik ettiler


                Heyet önce Atakent’i ziyaret etti. Atakent den CHP’den meclis üyeliğine aday Emekli öğretmen Bahattin Filiz takdim edildi. Bahattin FİLİZ Belde sorunlarına hakim olduğunu çözüm üretmek için CHP Meclis üyesi adayı olduğunu beyan etti.


                Daha sonra Gölçayır Beldesine geçen heyet belde sakinlerinin mevcut iktidarın kilit taşı döşeyip asıl sorun olan 3,5 km uzunluğundaki kanalizasyon sorununa el sürmediğini kokudan ve sinek, mikropdan muzdarip olduklarını bu sorunu basın yoluyla mevcut yönetime duyurulmasını istediler. CHP Başkan adayı Lutfi Çelebi mevcut yönetim önümüzdeki günlerde çözüm üretmezse kendi iktidarlarında gerekenin yapılacağını beyan etti. Daha sonra kangren olmuş kıyı kenar çizgisinin sorununun giderilmesi konusunu belde sakinleri ile görüşülüp örgütlenip hep beraber baskı gurubu oluşturarak çözüm aranacaktır dedi.


                Akşehir de seçim kazanma olasılığı en yüksek partinin CHP olduğunu söyleyerek kendisine gösterilen yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti.