CHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Lutfi Çelebi ve CHP Akşehir İlçe Yönetiminden oluşan heyet, Akşehir merkezindeki meslek odaları, dernek ve sendikaları ziyaretlerini sürdürüyor.


İlk olarak sanayideki Maden İşleri Sanayi Odası’nı ziyaret eden CHP Başkan adayı ve beraberindeki CHP heyeti, bu iş kolundaki ve Akşehir sanayisindeki sorunları dinledi. Başkan Adayı Çelebi ‘’Sanayi benim yuvam, Akşehir’in en eski esnaflarındanım. Sanayinin sıkıntılarını bilen birisiyim’’ dedi.


                Daha sonra Eğitim-sen ve Eğitim-iş sendikalarını ziyaret eden heyet sendika yetkililerinden öğretmenlerin,  diğer eğitim çalışanlarının ve sendikaların durumu hakkında bilgi aldı. Sendika ziyaretlerinde söz alan CHP İlçe Başkanı Sefer İpek ‘’eski bir eğitim çalışanı, bir emekli öğretmen ve eski bir sendika başkanı olarak tüm eğitim çalışanlarının sorunlarını ve çözüm yollarını yakından bilen birisiyim’’ diye konuştu.


                Ziyaretlerini sürdüren heyet sırasıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eczacılar Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Huzurevi ziyaretleri yaptı. ÇYDD ziyareti sırasında bu derneğin öğrencilere verdiği burs ve diğer faaliyetler hakkında bilgi alındı. Huzurevini ziyaret eden heyet bu ziyaret sırasında buradaki yaşlıların memnuniyetlerinden mutlu olduklarını ifade ederken huzurevi sakinleri de    bu tür ziyaretlerin daha sık yapılmasını istediler.


                Yapılan ziyaretlerin bir değerlendirmesini yapan Lutfi Çelebi, ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini, gördüğü yakın ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.