Çeltik Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Şehadet Camii ile caminin yanında yer alan çocuk parkında taş döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.





Çeltik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından camide bahçe düzenlemesi, kilitli taş ve parke döşeme çalışması yapılırken, caminin yanında bulunan çocuk parkında da yine parke taş döşemesi ve çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.





Yapılan taş döşeme ve peyzaj çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Meşe; “Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat ve güzel bir ortamda yapabilmeleri için camimizde başlattığımız çalışmaları tamamlarken, çocuklarımızın temiz bir ortamda zaman geçirmeleri amacıyla da parkımızda gerekli düzenlemeleri yaptık. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.





İlçede, normalleşme süreci kapsamında ve belirli kurallar çerçevesinde cemaate açılan cami bahçeleri ve alanlarda da 29 Mayıs Cuma günü kılınan Cuma namazı öncesinde gerekli temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapılmış, cemaate dağıtılmak üzere maskeler cami imamlarına teslim edilmişti.