Akşehir Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşların da katkılarıyla düzenlenen mahalle iftarları sürüyor.


İftar Yemeklerinin ikincisi Bozlağan Mahallesi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi


Akşehir Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle, merkez mahalleler ile Akşehir’e yeni bağlanan mahallelerde birlik ve beraberlik duygularının daha yüksek seviyelere çıkartılması amacıyla hayırsever vatandaşların da katkılarıyla düzenlediği mahalle iftarlarının ikincisi Bozlağan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.


Bozlağan Mahallesi’nde açık havada gerçekleştirilen İftara Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Belediye Başkan Yardımcıları, Akşehir Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Akşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Bozlağan mahalle sakini katıldı.


İftar öncesi Akşehir Belediyesi Mehter Grubu tarafından bir konser verildi. İftar öncesi kısa bir konuşma yaparak iftara katılan hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eden Başkan Akkaya, İftara katkı sağlayan kişilere de teşekkür etti. Yapılan duanın ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı. Açık Havada yenilen iftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edildi.