Konya Valisi Vahdettin Özkan; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in katılımıyla gerçekleştirilen plaket takdiminde yaptığı konuşmada; stratejik ve ihtiyaç olan bir alanda hem güzel fiziki bir altyapının oluşturulmasının hem de içinin donatılmasının, kurumlar arası işbirliği adına güzel bir hizmet olduğunu söyledi.

İl Jandarma Komutanlığı’nın bir talebi olmadan kendiliğinden harekete geçen Konya Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür eden Vali Özkan; “Özellikle vatandaşlarımıza giden hizmetler esas alınarak, ilimizde bulunan bütün belediyeler, kamu kuruluşları ve meslek kuruluşları el birliği ile güzel bir koordinasyon ile çalışmaktadır. Bundan sonra da Konya’mıza gelecek hizmetler açısından işbirliği ile hareket edilerek bu çalışmaların devam edeceği yönünde bir iklim ve atmosfer var. Bu iklim ve atmosferin devam etmesi temennimizdir” şeklinde konuştu.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu da; bölgede önemli bir ihtiyaç olan binanın yapımına verilen katkının, devlet millet dayanışmasının ve kurumlar arası işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

“Milletimizin huzuru, güvenliği, saadet ve esenliği için mücadele eden güvenlik güçlerimize bu noktada maddi ve manevi destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” diyen KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, binanın bölgeye hayırlı olmasını diledi.