Türkiye’nin lider özel eğitim kurumlarından Birey Eğitim Kurumu, 2020-2021 eğitim öğretim yılına hazırlıklarını sürdürürken, Özel Akşehir Birey Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İsmail Bozkurt; gerek okulda gerekse kurslarda Genel Koordinatörlük sistemine geçerek yeni bir düzen getirmeyi hedeflediklerini açıkladı.


Konuyla ilgili çalışmalarını aktaran İsmail Bozkurt; “21. yüzyıl iş dünyasına başarılı ve yetenekli bireyler yetiştirmek gibi önemli bir misyona sahip olan kurumumuzda; öğrencilerimizin yurt içi ve yurt dışı üniversite ve lise yerleştirmelerinde yüksek başarı elde edebilmeleri hedefiyle çalışıyoruz. Bu yönde de onların; sorgulayan, entelektüel, disiplinli, zamanı etkili ve verimli kullanabilen, sorumluluk sahibi, özgüvenli, üreten, gerektiğinde iyi bir takım oyuncusu gerektiğinde iyi bir lider olabilen, yetkin ve yeterli, çevresiyle iletişimi yüksek, sosyal sorumlulukların bilincinde ve kendi kendini değerlendirebilen bireyler olarak yetiştirilmelerini amaçlıyoruz. Bu hedefler doğrultusunda gerek okulumuz gerek özel öğretim kursumuzda bir dönemi başarılı bir şekilde geride bıraktık. Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde, bu dönemin öğrencilerimizi olumsuz yönde etkilememesi için bir yandan onlara özel bir youtube kanalıyla kendi öğretmenlerinden ders anlatımları sunarak konu açıklarını kapatmaya çalıştık, diğer yandan da okulumuzda kurduğumuz online ders sınıflarımızda öğrencilerimiz ile öğretmenlerimizi yine konu anlatım ve online soru çözümleri için buluşturduk” şeklinde konuştu.


Öğrencilerin büyük ter döktüğü LGS ve YKS’deki soru tarzlarının, Birey Yayınlarının soru tarzları ile olan benzerliğine vurgu yapan Bozkurt; “Geçtiğimiz hafta yapılan LGS ile YKS sorularını incelediğimizde soruların Birey Yayınları deneme soruları ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu sorular ile benzerliğini sosyal medya aracılığı ile paylaşmanın gururunu da yaşıyoruz” dedi.


Özel Akşehir Birey Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İsmail Bozkurt, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili plan ve çalışmalarını ise şu cümlelerle paylaştı:


“2020-2021 eğitim öğretim yılı için mevcut olan dev kadromuza yeni kanlar eklemeye devam ediyoruz. Bu yılki dev kadromuzda yer alacak isimlerimizi sosyal medya aracılığı ile günden güne gururla duyururken, görsel medyada da duyurmanın sabırsızlığı ile görüşmelerimize devam ediyoruz. Ayrıca, gerek okulumuz gerekse kurslarımızda “Genel Koordinatörlük” sistemine geçerek yeni bir düzen getirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda Akşehir Birey Özel Öğretim Kurs Müdürümüz Halil İşkal ve Akşehir Birey Özel Öğretim Kurs Eğitim Koordinatörümüz İrfan Koç’u sizlere duyururken, yakın zamanda da Özel Akşehir Birey Okulları Koordinatörümüzü duyuracak olmanın sabırsızlığını yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni döneme yeni bir soluk getirerek başarılarımızı sürdürebilmenin haklı gururu ile öğrencilerimiz için en iyi olanı yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”