“Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış!” ama bana köy, kasaba, şehir, ülke vız gelir. Kim nereye gönderirse giderim.

Bana göre yanlış veya eksik yapan anam, babam, oğlum, kızım kim olursa olsun bildiğimi yaparım (bir tek eşim hariç).

Siyaset mesleğim değildir. Körü körüne kimsenin peşine düşüp avukatlığını yapmam. Benim için yaşadığım yer Akşehir çok önemlidir. Bakış açımdan kim iyi yapmış onu saptadığımda çoğu defa övgü düzemem. İşte bu en büyük yanlışımdır… Birlikte yaşadığımız bu kahramanlardan birisi, Devlet Hastanemizin Baştabibi Bülent Erdem’i yazmasam bu konuda çok eksik kalırım.

Günümüzde başta pandemi olmak üzere birçok sorunla boğuşuyor olmamız, kimi makamların üzerine ağır yükler bindirmektedir. Elbette bu koşullarda bazı beklentiler yetersiz kalmaktadır.

Hastanemizi bir zamanlar çok ağır tanımlarla eleştirdim. Bu kardeşim o yıllarda da aynı görevdeydi, her şeyi mutlaka bizden iyi biliyordu. Çok çalıştılar, birçok engeli aşıp sevgili Vekilimiz Orhan Erdem’le birlikte yeni hastanemizi yaptılar. Mekanın yeri nedeniyle kimileri eleştiri yaptılarsa da 300 yataklı bu yeni hastane Akşehir’in gururudur.

Bugün için pandeminin yeni varyantları sağlık sektörünün çok olumsuz etkilemektedir. Her gün sayısı binlere ulaşan yeni vakalara rağmen hastanemizde tıkır tıkır çalışan birimler, burada çalışan doktor ve yardımcı sağlık elemanları makine gibi çalışıyorsa onlara ve özellikle bu geminin kaptanı Bülent Erdem’e çok teşekkür ederim.

Çocukluğumdan beri tanıdığım bu değerli kardeşim bugün bir yandan gece gündüz çalışırken öte yandan hastanemize 100 yataklık yeni bölüm eklemek için uğraşmaktadır.

Her şekil ve biçimde yanında olmamız gerekiyor. Sağ ol, var ol Bülent Erdem…

Not: Gazetemdeki yazılarıma, sosyal medyadaki paylaşımlarıma, sayısı çok az da olsa zaman zaman eleştiriler alıyorum. Zaman zaman çizginin aşıldığını görüyorum. Bu işler öyle sallamakla olmuyor. İsteyen herkesle her boyut ve şekilde hesaplaşmaya hazır olduğumu bilinmesini arz ederim.