Kudret Aslım, Serdar Aslım ve Raif Yavuz tarafından faaliyete geçirilen çiftlikte at sahipleri bakım ve pansiyon hizmeti alabiliyor, çocuklar için düzenlenen oyun parkında ise 3-6 yaş grubundaki çocuklar Duman, 7-12 yaş grubundaki çocuklar da Red Kit isimli Avrupa menşeili Ponny cinsi atlarla at binmeyi öğrenebiliyorlar.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu (GSDF) Sertifikalı Antrenör eşliğinde Binicilik Eğitimi verilen çiftlikte; Antrenör Belgeli Atlı Okçuluk ve Ok Eğitimi ile Endurance (Dayanıklılık Disiplini) Takımı-Uzun Mesafe At Biniciliği Eğitiminin yanında profesyonel binicilerle Safari turları da büyük ilgi topluyor.

Ziyaretçilerine Cafe-FastFood hizmeti de veren Yavuz At Çiftliği, zengin menüsü ve yöresel ürünlerden oluşan Serpme Kahvaltısıyla Akşehirliler tarafından tercih ediliyor. Çiftliğin bir diğer özelliği ise kısa sürede, Düğün Fotoğraf Çekimlerinde aranan doğal ortamlar arasına girmiş olması.

Çok yakında, şehir dışından gelen misafirleri ağırlamak için bungalov evlerle hizmet vermeye başlayacaklarını belirten işletmeciler; “Gönül birliğimizle kurduğumuz Yavuz At Çiftliğimize değerli hemşehrilerimizi bekliyoruz” diyerek Akşehirlileri konusunda Akşehir'de bir ilk olan komplekse davet ediyorlar.