23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Akşehir Belediyesi ve 5 Taş Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile “Maskot Şov” isimli konser ve “Gizemli Yolculuk” adlı tiyatro gösterisi Akşehirli çocuklar için ücretsiz olarak sahnelenecek.


5 Taş Çocuk Tiyatrosu, Akşehir Belediyesi'nin katkısı ile “Maskot Şov” isimli konser ve “Gizemli Yolculuk” adlı tiyatro gösterisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Akşehirli çocuklar için sergileyecek. “Maskot Şov” isimli konser 23 Nisan 2015 Perşembe günü saat 13.00 ve 14.30 ve 16.00'da ve “Gizemli Yolculuk” adlı tiyatro gösterisi ise 24 Nisan 2015 Cuma günü yine saat 13.00 ve 14.30 ve 16.00'da olmak üzere Akşehir Kültür Merkezi'nde sergilenecek.


 


Çocuklarımızın dünyasında sevgiyle karşıladıkları çizgi karakterlerin maskotlarıyla günümüz pop şarkılarının seslendirileceği konser programı ve pedagojik açıdan tüm çocuklara uygun tiyatro gösterisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı keyifli geçirmek isteyen Akşehirli çocuklar için güzel bir alternatif oluşturuyor.


 


Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Akşehirli çocuklara eğlenceli saatler geçirtmeyi hedeflediklerini belirterek "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, Atatürk'ün onlara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı keyifli geçirebilmeleri amacıyla eğlenceli bir konser ve tiyatro oyunuyla buluşturuyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, en önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan çocuklarımızın bayramında, mutluluklarına ortak olmaktan memnuniyet duyarken, bütün çocuklarımızı ücretsiz konser ve tiyatro programlarına davet ediyorum" dedi.