Bayramlaşma programına, Başkan Akkaya’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile memurlar ve işçiler katıldı. Bayramlaşma programında işçiler adına konuşan sendika temsilcisi Özkan Dayıoğlu ile memurlar adına konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Macit Kaya, katılanların bayramını kutladılar.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da programda yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:

“İdrak ettiğimiz Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah kurbanlarımızı kabul eylesin. Sağlık, afiyet, huzur ve mutluluk içinde ailelerimiz ve sevdiklerimizle beraberiz. Bayram boyunca, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere Fen İşleri, Cenaze Hizmetleri, Park Bahçe, Sosyal Yardımlaşma, Zabıta gibi birçok birimimizdeki ekiplerimizin ve çalışan arkadaşlarımızın yoğunluğu oldu. Pandemi sürecinde daha önce gelemeyen gurbetçi vatandaşlarımızın bu bayramda yoğun bir şekilde memleketlerine dönmeleriyle trafiğimiz adeta kilitlenme noktasına geldi. Emniyet personelimize yardımcı olma noktasında biz de Zabıta personelimizi harekete geçirerek trafik akışının sağlanmasına yardımcı olduk.

Zaman zaman şikayetler, serzenişler, talepler gelse de genel anlamda iyi hizmet verdiğimiz bir bayram geçirdik. Hepinize, gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Başkan Akkaya’nın konuşmasının ardından tüm belediye personeli, sosyal mesafe kuralına dikkat ederek birbiriyle bayramlaştı. Bayramlaşma programı, bayram şekeri ve kolonya sunulmasının ardından sona erdi.