Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Akşehir’deki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla düzenlediği bir yemekte buluştu.



Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Akşehir’deki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile akşam yemeğinde buluştu.

                Akşehir Belediyesi’ne ait ‘Akşehir Mutfağı’nda’ düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’un yanı sıra; yerel gazetelerin çalışanları, ulusal ajansların temsilcileri, Akşehir’de yayın yapan yerel radyo temsilcileri katıldı.

                Basın mensuplarıyla böyle bir günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna değinerek “ Şehrimizdeki tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sizlerin ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı iyi biliyorum. Seçim dönemine de girilmesinden dolayı gece gündüz uyumadan haberleri toplayıp bunları yazarak halkımızı ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceksiniz. Akşehir halkına en iyi bilgilendirmeyi de tabi ki yerel basın yapıyor. Sizler çok zor şartlarda, maddiyat olarak zor koşullarda bu görevi ifa ediyorsunuz. Akşehir’de çok fazla reklam gelirinin olmadığı, çok büyük bir pastanın olmadığı alanda çok zorluklarla bu hizmeti götürüyorsunuz. Bu vesile ile tekrar sizlerin Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” diye konuştu.

Gazeteciler adına konuşan İdris Doğan’da Başkan Oğul’a yemek ve gazetecilere verdiği önem için teşekkür etti. Yemeğin ardından Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ve basın mensupları, Akşehir’de yapılacak yeni projeler, yatırımlar ve Akşehir’in sorunları hakkında karşılıklı istişarede bulundular.