Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş başkanlığında; yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçe merkezi ve mahallelerde karla mücadele için yapılacak hazırlıkların planlanması amacıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.





Başkan Ertaş’ın makamında yapılan toplantıya; Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 3. Bölge Şefi Ünal Çelik, Ilgın Sorumlusu Yusuf Bozdağ, KOSKİ Şube Müdürü Seyit Ali Uslu, Tesisler Müdürü Ömer Berber ve Tesislerden Sorumlu Şef Ahmet Özyıldız katıldı.





Geçtiğimiz yıllarda bölgede yapılan karla mücadele ve yol açma çalışmalarıyla ilgili Başkan Yalçın Ertaş’ın bilgilendirilmesiyle başlayan toplantıda; kurumların çalışmaları sırasında yaşadıkları deneyimlerden de yola çıkılarak önümüzdeki kış mevsiminde, özellikle ilçe merkezine uzak mahallelerde vatandaşların sorun yaşamamaları için kurumlar arasındaki dayanışma ve koordinasyonun iyileştirilerek devam etmesinin önemi vurgulandı.





Kurumların sahip olduğu iş gücü ve ekipmanın verimli kullanılmasıyla sorun yaşamayacaklarına inandığını belirten Ilgın belediye Başkanı Yalçın Ertaş, bugüne kadar olan özverili çalışmalarından dolayı kurum müdürleri nezdinde tüm çalışanlara teşekkür etti.





Toplantı, uygulamada sorun yaşanmaması için kurumların tekrar bir araya gelerek planlama yapmaları yönünde karar alınmasıyla sona erdi.