Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısına girilmesi nedeniyle ilçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde takdirname alan başarılı öğrencilere tatil armağanı olarak Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanma imkanı getirdi.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Akkaya; "Çok çalışarak başarılı bir dönem geçirip takdirname alan çocuklarımızı yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla Belediyemize ait Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanmalarını sağlamak istedik. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalışırken, onların boş vakitlerini de en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Tüm çocuklarımıza tatil boyunca iyi eğlenceler diliyorum.” şeklinde konuştu.



Takdirname alan öğrencilerden; erkek öğrenciler Pazartesi-Perşembe günleri 11:00-15:00 saatleri arasında, kız öğrenciler ise Çarşamba-Cuma günleri 10:00-13:00 saatleri arasında tesisten ücretsiz yararlanabilecekler.





Tesisten yararlanmak isteyen öğrencilerin 812 20 22 irtibat numarasından veya [email protected] e-posta adresinden randevu almaları gerekiyor.