‏Veda yemeğine, Başkan Akkaya’nın yanı sıra; Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Adli Yargı Komisyon Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile bazı kamu kurumlarının müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve Oda Başkanları katıldı. 

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akkaya; “İlçemizde bir süre hizmet eden Başsavcımızın ve Müftümüzün tayinlerinin çıkması vesilesiyle bir veda yemeği düzenledik. Buradan ayrılmalarına üzülüyoruz” diyerek hizmetleri için teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

“Bugün bir çifte ayrılığın hüznünü yaşıyoruz” diyen Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz da; “Biz kendileriyle beraber olmaktan ve tanımaktan çok memnun olduk. Şehrimizde yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.   

Bir Beyşehirli olarak Akşehir’de görev yapmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ve “Dolu dolu bir altı sene geçirdik. Memlekette hoş seda bırakmaya çalıştık” diyen Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş; veda yemeğine katılanlara teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kurnaz ve Belediye Başkanı Akkaya; tayini çıkan Aslancı ve Kardaş’a birer tablo hediye ettiler. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle yemek sona erdi.