Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, hafta sonu LYS sınavına girecek olan üniversite adayları için bir mesaj yayınlayarak başarı diledi.


Hafta sonu yapılacak olan sınavlarda ter dökecek adaylar için zihin açıklığı temennisinde bulunan Başkan Akkaya yayınladığı mesajında, “Hafta sonu yapılacak sınavlarda gençlerimiz zorlu bir sınava girerek şimdiye kadarki yaptıkları çalışmaların ve emeğin karşılığını almak için çaba harcayacaklar. Sınava girecek tüm adaylarımıza bu sınavda başarı ve zihin açıklığı temenni ediyorum. Dilerim arzu ettiğiniz başarıyı yakalayarak, hedeflediğiniz üniversiteye girebilirsiniz.  Cenab-ı Allah hepinizin yardımcısı olsun. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz siz gençlerimize güveniyor; Milletimize, Ülkemize ve şehrimize önemli hizmetler vereceğine inandığımız siz gençlerimizin  emeklerinin karşılığını almalarını  diliyor;  bir kez daha sizlere   başarılar  ve kolaylıklar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Başkan Akkaya, ayrıca 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasıyla tatil sürecine giren tüm öğrencilere de seslenerek “Planlı ve programlı bir şekilde çalışarak tatili hak eden öğrencilerimizi, onları geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizi ve onların başarısında fedakârlıklarıyla katkı sağlayan tüm velilerimizi tebrik ediyor; mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaz tatili dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi.