AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Yunak ilçesine bağlı Piribeyli Beldesi ile Kurtuşağı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.


AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, belde ve köy ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Yunak Piribeyli beldesine giden Milletvekili Baloğlu burada Piribeyli Belediye Başkanı Abdil Yalçınkaya ile birlikte çarşı içindeki parkta Piribeylili vatandaşlarla bir araya geldi. Parkta vatandaşlarla birlikte çay içip, onların sorunlarını dinleyen Baloğlu daha sonra beldedeki kahve kıraathaneleri gezerek buradaki vatandaşlarla sohbet etti.


Piribeyli’de yurt dışında çalışan vatandaşların yoğunluğu nedeniyle yurt dışından gelen vatandaşların yurt dışında yaşadığı sıkıntıları ve sorunları da dinleyen Baloğlu, konular hakkında elinden geleni yapacağını belirtti. Vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Baloğlu, buradaki ziyaretinin ardından Kurtuşağı Köyü’ne geçti. Kurtuşağı Köyü Muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelen Baloğlu, burada da vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek onlarla sohbet etti. Baloğlu, İshakuşağı Köyü’ne de geçerek buradaki bir cenaze evini ziyaret ederek taziyede bulundu.