Tepeden tırnağa hazır giyim ve iç giyim ürünleriyle toplumun en önemli ihtiyaçlarından birini karşılayan tekstil sektörü; rekabetçi olduğu kadar inovasyonun da ön plana çıktığı sektörler arasında yer alıyor. Sektörde yaşanan gelişmeler doğrultusunda halka sunulan yeniliklerin bir bölümü moda denilen endüstrinin alt yapısını oluştururken, sorunlara çözüm getirme ihtiyacından doğan ve insanların hayatına dokunan ürünler ise büyük rağbet görüyor. Esinti Mentollü Çorap, ayak kokusuna getirdiği çözümle kendisine bu kategoride yer buluyor.

Faaliyetlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Mustafa Ateş ve İlyas Ateş, hedeflerini şu cümlelerle özetliyorlar:

“Esinti İç Giyim; ‘Kalite her zaman güven, güven daima kaliteli bir müşteri potansiyeli demektir’ ilkesiyle kaliteyi kendisine görev edinmiştir. Bu görevi yerine getirmenin ve markamızı piyasada hatırı sayılır bir yere taşımış olmanın huzuruyla, gelecek yıllar için çalışmaya devam ediyoruz.

Gelecek yıllarda; daha büyük, daha kaliteli, daha çeşitli ve daha iyi bir Esinti İç Giyim için çalışıyoruz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun hiçbir zaman hedefimizden sapmayacak ve en iyisini yapacağız.”