“Yola çıktığımız ilk günden beri SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ olmak ve bölgemizin kalkınmasına daha hızlı bir İVME verebilmek amacıyla bu göreve talip olduğumuzu vurguluyoruz. Bunun için gerekli olan DESTEĞİN DE BİZİM ARKAMIZDA OLDUĞUNU BİLİYORUZ.”

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Emin Makascı ile Meclis ve Meslek Komite Üye adayları yarın yapılacak olan organ seçimlerine dair açıklamada bulundular:





“1 Nisan Pazar günü yapılacak olan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri’ne sayılı saatler kaldı. Oy kullanma işleminin Pazar günü saat 09:00 – 17:00 arasında yapılacağını ve ekibimizin BEYAZ oy pusulası ile temsil edileceğini tekrar hatırlatmak isterim.



Yola çıktığımız ilk günden beri SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ olmak ve bölgemizin kalkınmasına daha hızlı bir ivme verebilmek amacıyla bu göreve talip olduğumuzu vurguluyoruz. Bunun için gerekli olan desteğin de bizim arkamızda olduğunu biliyoruz. Biz Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yegâne faaliyet konusunun, bölgeyi kalkındırmak olması gerektiğini düşünüyoruz.



Daha önce de belirttiğimiz gibi bu bir seçim yarışı değil, hizmet yarışıdır. Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktık. Amacımız sevdalısı olduğumuz Akşehir’imiz ve bölgemiz için yeni projeler geliştirmek, yeni yatırımlar çekmektir.



Bölgemizin ticari geleceğine katkı sağlamak için fikir ve gönül birliği yapmış olan grubumuzu bir araya getiren en büyük etken her türlü siyasi görüşü içinde barındırıyor olmasıdır. Bu da küçüğünden büyüğüne, görüşü ne olursa olsun, tüm üyelerimizin sorunlarına çözüm üreteceğimiz ve kapımızın herkese açık olduğu anlamına gelmektedir. Bu çeşitlilik aynı zamanda şehrimizin menfaati için her türlü oluşumdan destek alacağımızın, konumu, duruşu ne olursa olsun herkesin görüş ve önerilerini değerlendireceğimizin göstergesidir.



Unutulmaması gereken şudur ki; bu seçimin sonunda kazanan bölgemiz olacaktır. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Hayalimiz bölgemizi ticarete ve sanayiye yön veren eski günlerine geri getirmektir.



Tüm bu düşüncelerle yarınki seçimin bölgemize ve halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni eder, bütün üyelerimize selam ve saygılarımızı sunarız.”



                                                                                                        



Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Emin Makascı, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri Adayları