Büyükşehir Yasasıyla Akşehir’in mahallesi haline gelen Atakent Mahallesi’ne Akşehir Belediyesi bir park kazandırdı.

Park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek, Atakent Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Leblebi ve Belediye Koordinatörü Ahmet Çakar da eşlik etti.



Başkan Akkaya; “Gerek muhtarımız, gerek mahalle başkanımız, gerekse Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Zeybek tarafından burada bulunan küçük  dükkanların kaldırılmasıyla ilgili talepler vardı. Biz her mahalleye bir park yapımı noktasında Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte birçok yerde çalışmalar yaptık. Bir kısmını Akşehir Belediyesi olarak, bir kısmını da Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte gerçekleştirdik. Burada da Sebze Hali’nin bulunduğu yere 4 tane yeni dükkan yaparak, esnaflarımızı yeni yaptığımız işyerlerine taşıdık. Yaklaşık 100 bin TL’lik maliyetle Atakentli hemşehrilerimizi böyle güzel bir parka kavuşturduk. Parkımızda birçok süs bitkileriyle birlikte kamelyalar, süs havuzu ve oturma banklarıyla güzel bir ortam sağladık.” dedi.



Akşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek de Atakent’e böyle güzel bir park yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek; ‘’Bizleri kırmayıp bu parkı mahallemize kazandıran Belediye Başkanımıza ve parkın yapılmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



Atakent Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Leblebi ise; “Atakent Mahallesi Muhtarı olarak Başkanımıza güzel hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin merkezinde olan işyerlerimiz gerçekten hiç yakışmıyordu. Esnaf arkadaşlarımızın iş yerlerini yeni yapılan alana taşıdık.  Ardından Mahallemize yakışır bir şekilde vatandaşlarımızın oturabileceği, dinlenebileceği, ferahlayabileceği bir ortam kazandırıldı. Bu parkın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.