Antalya’daki dernek merkezinde yapılan genel kurulun divan başkanlığına Ünsal Güleç, divan katipliklerine Salim Sağ ve Recep Dipi seçildiler.

Genel kurul üyelerine; Abdullah Argüz tarafından okunan Yönetim Kurulu raporu, blanço ve taslak bütçe ile Recep Dipi tarafından okunan Denetim Kurulu raporu, oybirliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulları ayrı ayrı ibra edildikten sonra yeni yönetim ve denetim kurulları asil ve yedek üyeliklerinin seçimine geçildi.

Yapılan oylama sonucunda, AKSEVDER Yönetim ve Denetim Kurullarının Asil ve Yedek Üyeliklerine seçilen isimler şöyle:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Tuncay Kesim, Bircan Alpaslan, Kadir Bayram, Salih Saltıkoğlu, Ahmet Yıldırım, Nurten Akdağ, Memduh Çakır.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: İsmail Ecevit, Ünsal Güleç, Erol Alpaslan, Yalçın Dortluoğlu, Cemal Ece, Ali Yenilmez, İlhan Bakırlı.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Recep Dipi, Şevket Buğra, Mevlüt Bostan.

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Feridun Kaya, Salim Sağ, Özgür Altuntaş.

AKSEVDER’in yeni yönetim kuruluna seçilen üyeler arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Dernek Başkanlığına Tuncay Kesim, Başkan Yardımcılığına Bircan Alpaslan, Muhasip Üyeliğe Kadir Bayram, yönetim kurulu üyeliklerine de Ahmet Yıldırım, Salih Saltıkoğlu, Nurten Akdağ ve Memduh Çakır getirildiler.

Antalya AKSEVDER’in yeni yönetim kuruluna başarılar dileriz.