Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü Asilcan T., ifadesi alındıktan sonra C. Başsavcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.


Selçuk Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı Stad kavşağında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Kaza, 24 Ağustos Bulvarı Stad kavşağından dönmek isteyen İsmail Aşkan (34) idaresindeki 42 D 7993 Plakalı otomobile, 24 Ağustos Bulvarı üzerinde seyir halinde olan ve yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu iddia edilen Asilcan T. (27) idaresindeki 34 NV 0608 plakalı otomobil çarptı. Çarpışma sonrası İsmail Aşkan’ın kullandığı otomobil takla attıktan sonra trafik lambasına çarparak durabildi.


34 NV 0608 plakalı otomobil sürücüsü Asilcan T., kazadan sonra kullandığı aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aracından uzaklaşan şahsı tespit ederek ikamet adresinde yakaladı.


Kazada, otomobil sürücüsü İsmail Aşkan (34), Hayriye Ay (64), Nurten Özkan (51), N.Ö. (12) ve Y.Ö. (8) yaralandı. Ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hayriye Ay ve Nurten Özkan'ın hayati tehlikeleri halen sürüyor.


Polis Merkezinde ifadesi alınan sürücü Asilcan T. ise ifadesi alındıktan sonra kazada ölen olmadığı için C. Başsavcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.