Akşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (AKSİAD), yaklaşık bir ay önce Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlediği, genç işadamları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci buluşmasında ortaklaşa alınan karar üzerine, Akşehir Organize Sanayisine bir gezi düzenledi.


Perşembe günü saat 12:30 da Akşehir Organize Sanayi Bölgesi müdürlüğünde buluşan genç işadamları; Akşehir Ticaret Odası Başkanı Erdal Çiftci, Akşehir Organize Sanayi Müdürü Murat Balaban ve AKSİAD yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bölgede aktif çalışmakta olan fabrikalar ile inşaatı devam etmekte olan tesisleri inceleme fırsatı buldular.


Yirmiye yakın genç işadamının katıldığı geziye, üretime geçmeye hazırlanan Ufkun Bisküvi Fabrikası ile başlandı. Mavcıoğlu Otomotiv’de ikram edilen yemeğin ardından sırasıyla Sabah Sobaları, Ender Fırça, Özgünoğlu Park Bahçe ve Kesebetler Gıda fabrikalarını gezen gençler, işyeri sahiplerinden yaptıkları işlere dair bilgiler alıp üretimlerini yerinde incelediler.


Geziye katılan genç işadamları ve gençleri işyerlerinde ağırlama fırsatı bulan işyeri sahipleri duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür faaliyetlerin sıklıkla gerçekleştirilmesi talebinde bulundular.


Organize sanayi gezisini düzenleyen AKSİAD adına, yönetim kurulu başkanı Ali Lütfi Ökesli de kendilerine bu fırsatı sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Erdal Çiftci , Organize Sanayi Müdürü Murat Balaban ve kendilerini ağırlayan işyeri sahiplerine teşekkür ederek, AKSİAD olarak genç işadamlarına yeni  ufuklar  açmak adına bu tür faaliyetlerin devamını getireceklerini ifade etti.