Akşehir'de faaliyet gösteren Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) bir iftar programı düzenledi.


Ökesli Düğün Parkta yapılan İftar programına Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Genç AKTİSAD Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve Akşehirli İşadamları katıldı. 300 kişinin katıldığı iftar programında yapılan duanın ardından AKSİAD Başkanı Ali Lütfi Ökesli davetlilere hitap etti.


Ramazan ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyen Ökesli, AKSİAD olarak çalışmalarının toplumun her kesimden insanlarla işbirliği ile başarılı olabileceğinin bilincinde olduklarını söyledi. Birlik ve beraberlik içinde, toplumun bütünlüğünü koruyarak gerek ülkemizi gerek se Akşehir’i büyük hedeflere ulaştırmak için faaliyetlerine devam edeceklerini belirten AKSİAD Başkanı, ‘’Bu vizyon çerçevesinde toplumun her kesimini kucaklayarak işadamlarımızın Dünya’ya açılması için köprüler kurmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.


Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, bir takım ayrışmaların yaşandığı günümüzde bu tür programların Anadolu’nun kardeşliğini pekiştireceğine inandığını kaydetti. Başkan Akbuğa ‘’Her ne olursa olsun, bizlerin Anadolu halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekir. Bu Ramazan günüde böyle bir iftar programının kardeşliğimize katkıda bulunacağı kanaatini taşıyorum’’ şeklinde konuştu.