Akşehir Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu, Lüks Aksel Seyahat Müdürü Muhammet Abit’i ziyaret ederek teşekkür etti.


Akşehir’de faaliyet gösteren Akşehir Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı adına, vakıf yönetim kurulu, yaptığı açıklamada “ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarını çözmeye devam ederken, bir çok farklı sorunlarla karşılaşıyoruz. Bir kısım aileler, sağlık sorunları için Akşehir’den büyük şehirlere yolculuk yapmaları gerekiyor. Ya da ailede askerlik çağına gelmiş vatani görevlerini yapmak için birliklerinin bulunduğu şehirlere gitmeleri gerekiyor. Aile fertlerinden üniversiteyi kazanmış gençlerin okul kayıtları için okullarının bulunduğu şehirlere gitmesi gereken bir çok ihtiyaç sahibi kişiler ile karşılaşıyoruz.


Şehrimizde faaliyet gösteren ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe öncü firmalardan biri olan Lüks Aksel Seyahat, karşılaştığımız bu sorunları çözmekte vakfımızın kuruluşundan bu tarafa bize destek olmuştur. Bu neden ile kendilerine bu teşekkür ziyaretini yapmış bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi olup yolculuk yapması gereken kişilerden bugüne kadar hiçbir ücret almadan taşıyan Lüks Aksel Seyahat Sahibi  Bakırcı ailesine, Şirket Müdürü Muhammet Abit’e ve tüm Lüks Aksel Seyahat çalışanlarına teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz” dedi.