Akşehir Karahüyük nüfusuna kayıtlı olan ve Isparta’da üniversite okuyan Enes Selçuk, tartıştığı komşusu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.





İddiaya göre; Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISIBÜ) öğrencisi Enes Selçuk ile kaldığı apartta alt katında yaşayan komşusu M.G. arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın çıktığı dakikalarda apartın balkonunda bulunan M.G. apartın ön kısmında olduğu belirtilen Enes Selçuk’u pompalı av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri, yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk etti. Ağır yaralı öğrenci, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.





Olayın ardından şüpheli M.G. polis tarafından gözaltına alınırken, Enes Selçuk'un cenazesi memleketi olan Akşehir'in Karahüyük Mahallesine gönderildi. Selçuk, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karahüyük'te toprağa verildi.





Enes Selçuk'un cenazesine MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça ve partililerle çok sayıda vatandaş katıldı. (İHA)