Kısa adı ASEM olan Akşehir Aile Sanat ve Eğitim Merkezi Hanımlar Lokali’nde gerçekleştirilen etkinlikte, ASEM’deki kurslara katılan kadın kursiyerleri ziyaret eden Başkan Akkaya, kursiyerlerin yeni yılını kutladı. Akşehirli kadınların şehirde yapılmasını istedikleri hizmetleri, projeleri ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Akkaya, aktarılan fikirlerden istifade edeceklerini belirtti.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Akkaya; “Arsası Belediyemiz tarafından verilen, yapımı ve işletmesi Büyükşehir Belediyemiz tarafından üstlenilen ASEM’de, Akşehir’imizdeki hanım kardeşlerimiz için birçok sanatsal etkinlik ve kurs yürütülüyor. Biz de bugün kursiyer hanımefendileri ziyaret ederek istek ve önerilerini dinledik. Hanım kardeşlerimizin fikirlerinden istifade ettik. Akşehir’imizi hep birlikte yöneteceğiz. İnşallah gücümüz yettiğince Akşehir Belediyesi olarak hanımlarımızın bu taleplerini yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bizim görev alanlarımızın dışında olan konuları da kamu kurumlarımıza, Büyükşehir Belediyemize ve diğer kuruluşlarımıza aktaracağız. Bizi burada misafir ettikleri için de Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımızın ASEM birimine teşekkürlerimizi arz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Akkaya’ya, etkinlikte; AK Parti Konya Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Erkan, Akşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülcü ve Akşehir Belediyesi Meclis Üyesi Özlem Hekim eşlik etti.