Yıllardır Akşehir'de olmadığı içim hastaların il merkezlerine sevk edilmek zorunda kalındığı MR (emar) cihazı artık hastanemizde.



Şubat ayı itibariyle hizmet satın alımı yoluyla Akşehir Devlet Hastanesine kazandırılan EMAR (MR) cihazı yeni hastane binasına kurularak hizmete başladı. Akşehir Devlet Hastanesi'nde muayene olup EMAR çekimine gerek görülen hastalar radyoloji biriminden randevularını alarak yeni hastanede EMAR (MR)  çektirebiliyorlar.

Hergün saat başı 8.10 ile 17.10 arası acil servis önünden geçen şehiriçi minibüslerle ulaşımın sağlandığı EMAR (MR) ünitesi için konuşan hastane Yöneticisi-Başhekim Uzm. Dr. Abdüsselam Ulu ;  "Geniş bir bölgeye yıllardır hizmet eden Akşehir Devlet Hastanesi'ne böyle yüksek kalitede ve son teknoloji ürünü bir tıbbi cihazı büyük çabalar göstererek kazandıran Konya Milletvekilimiz Sayın Op.Dr. Mustafa BALOĞLU 'na, Konya Genel Sekreterliğimize ve Sağlık Bakanlığımızın değerli yöneticilerine şahsım, kurumum ve Akşehir halkı adına şükranlarımı sunarım. Hızla değişen dünyada örnek alınabilecek şekilde model oluşturan Türk sağlık sektörü her gün  dev adımlarla ilerlemekte, yıllarca hayal olan hizmetler vatandaşımızın ayağına gelmektedir. Tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olsun"  dedi.