Akşehir’in, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere katılmak üzere ilk bağımsız Belediye Başkan Adayı İlçe Seçim Kurulu’na başvurusunu yaptı.





Akşehir Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Doğan, bağımsız aday olarak başvurduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.





Akşehir gündeminde ismi geçen, Partilerinden aday gösterilmemeleri durumunda bağımsız aday olmaları beklenen aday adaylarından henüz bir başvuru yokken Mustafa Doğan’ın adaylığı sürpriz oldu.





Kamuoyu, bağımsız adayın projelerini açıklamasını bekliyor.









Mustafa Doğan Kimdir?





23 Nisan 1978’ de Akşehir’in Savaş köyünde dünyaya gelen Mustafa Doğan, Yüksek Lisans mezunudur.





Baba mesleği olarak etli ekmek ustası olan, bu süre içerisinde hem okuyup hem de bu mesleği ifa eden Doğan, yerel bir radyoda uzun süre radyo programcılığı da yaptı.





Kariyer hayatına hamallıkla başlayan; kitap kırtasiye pazarlama alanlarında da çalışmalarda bulunan Doğan, on bir yılı aşkın bir süredir Akşehir Ticaret Borsası’nda farklı birimlerde vazife yaptı.





Bu görevleri sırasında birçok eğitim, seminer ve sertifika programlarını bitiren Doğan, İSO 9001 kalite sistemi, İSO 10002 müşteri memnuniyeti sistemi ve TOBB Akreditasyon sistemi uzmanlığına sahip bulunmaktadır.





Aynı zamanda hobi olarak arıcılık mesleği ile ilgilenen Mustafa Doğan, Kozağaç Toki Site Başkanlığı görevinde de bulunmuştur.





Mustafa Doğan evli ve üç çocuk babasıdır.