Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayarak Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından mesleğe kabul edilen hakim ve savcıların görev yerleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da tele konferans yöntemiyle katıldığı 23. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları kura töreni ile belirlendi.





20 Mayıs 2020 Kararnamesi ile atamaları yapılan Hakim ve Cumhuriyet Savcılarından Akşehir’de göreve başlayacak olanların isimleri belli oldu.





Göreve Akşehir’de başlayacak olan Hakimler:





Stajını İstanbul Anadolu Adliyesi’nde tamamlayan Banu Atagün, Bakırköy Adliyesi’nde tamamlayan Göksu Duygu Cantepe, Gaziantep Adliyesi’nde tamamlayan Muhammet Abdurrahman Deniz, Silivri Adliyesi’nde tamamlayan Emre Dokumacı, Malatya Adliyesi’nde tamamlayan Seren Kızılkaya, Giresun Adliyesi’nde tamamlayan Nida Kül.





Göreve Akşehir’de başlayacak olan Cumhuriyet Savcıları:





Stajını Samsun Adliyesi’nde tamamlayan Süleyman Çağlayan, Malatya Adliyesi’nde tamamlayan Menderes Demirtaş.





Çevre ilçelere atanarak Akşehir Adliyesi’nde görev yapacak olan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları:





Stajını Sivas Adliyesi’nde tamamlayan Muhammed Kaya Ilgın Hakimliğine, Kahramanmaraş Adliyesi’nde tamamlayan Furkan Demirel Ilgın Cumhuriyet Savcılığına, Sivas Adliyesi’nde tamamlayan Mualla Nazlı Yunak Cumhuriyet Savcılığına, Ankara Adliyesi’nde tamamlayan Mehmet Akif Cambaz ve Hakkari Adliyesi’nde tamamlayan Barış Kurt, Doğanhisar Cumhuriyet Savcılıklarına atandılar.





Akşehir’den atanan Hakimler:





Stajlarını Akşehir Adliyesi’nde tamamlayan Aysel Arslan Aksaray Eskil, Yusuf Bardakçı da Diyarbakır Hakimliklerine atanan isimler oldu.