Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri ile geçtiğimiz yılın ve 2016-2017 eğitim-öğretim yılını değerlendirdi.


Akşehir Öğretmenevinde yapılan toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Kösoğlu, Şube Müdürleri ve Akşehir'de eğitim veren okul müdürleri katıldı.


Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda Yeni Eğitim öğretim yılında okullarda uygulanacak projeler, özel okullarda personel ve öğrenci alımları, okullarda başarı örnekleri ve başarıyı arttırıcı tedbirler, nöbet ve güvenlik hizmetleri, okulların temizliği, taşımalı eğitim ve yemek hizmetleri, öğrenci yurtları, ders kitapları ve yardımcı kaynak kullanımları, fakir öğrenciler, DYK kursları, Fatih ve EBA Projeleri, okul yönetimi ve Mobbing Genelgesi, Rehberlik, Özel Eğitim, Evde eğitim hizmetleri, devam takip işlemleri, MEBBİS ve E-Okul iş ve işlemleri, okul öncesi eğitim, önemli gün ve haftalar gibi bir çok konu toplantıda ele alındı.