Akşehir’de faaliyet gösteren berberler, lokantalar, kahvehaneler ve kafeler; Akşehir Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenlik Personeli tarafından kontrollü normalleşme doğrultusunda yeniden denetlendi.





Heyet; maske kullanımı, dezenfektan, hijyen, ateş ölçer ve mesafe aralıkları gibi kurallara çalışanlar tarafından uyulup uyulmadığını denetlerken, ayrıca Covid-19’a karşı alınacak tedbirler hakkında bilgilendirme de yaptı.





Denetlemelerin aralıksız süreceğini belirten ve “Tehlikenin bir an önce geçmesi ve hayatın tamamen normale dönmesi hep birlikte mesafe ve hijyen kurallarını dikkate alarak yaşamımızı sürdürmemizle mümkündür” diyen Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Normalleşme takviminin başlamasıyla, uzun süredir kapalı olan işletmelerin sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesi için Akşehir Belediyesi olarak gerekli tüm desteklerimizi sağlamaya özen gösterdik. Temizlik, Maske, Mesafe sloganına uymaz isek sıkıntımız devam edecektir” şeklinde konuştu.