Akşehir Belediyesi, Ramazan ayında cami ve mescitlerde başlattığı temizlikle vatandaşların hijyenik bir ortamda, huzur içerisinde ibadet etmesini sağlıyor.

Akşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılmaya başlanan temizlik çalışmaları sayesinde camiler pırıl pırıl bir hale getirilerek ibadet etmek isteyen vatandaşların kullanımına sunuluyor.



Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmeleri amacıyla ilçe merkezinde titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Yapılan temizlik çalışmalarımız kapsamında camilerimizi ve mescitlerimizi gerekli temizlik maddeleri ile temizleterek hemşehrilerimizin hijyenik bir ortamda huzur içerisinde ibadet etmelerini sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.



Geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve bu yıl Ramazan ayında da devam ettirilecek olan çalışmalar ile temiz bir ortamda ibadet edilmesini sağladıklarını söyleyen Başkan Akkaya “Belediye olarak yıl boyunca tüm camilerimizde zaman zaman temizlik çalışmalarımız sürecek.” şeklinde konuştu.



 Çalışmaların Meydan Cami, Ulu Cami, İplikçi Cami ve Hasanpaşa İmaret Camileri (yeni yeri) ile başlatıldığı öğrenilirken, ilçe merkezi ile çevre mahallelerindeki toplam 146 caminin ıslak ve kuru temizliğinin yapılacağı bildirildi.