MHP AKŞEHİR İLÇE BAŞKANI OSMAN FEDAİ AK PARTİ'YE ŞÖYLE YÜKLENDİ :"AKŞEHİR ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEKTEDİR"


color:#222222">Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Fedai Akşehir gündemine ilişkin basın açıklamasında bulundu. Fedai yaptığı basın açıklamasında genel seçimlere de değinerek Akşehir ve ülke genelinde  Milliyetçi  Hareket Partisi’nin yükselişe geçtiğini ve Akşehir’de birinci parti olacaklarını söyledi, Başkan Fedai  yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti.


color:#222222"> 


“Yaklaşan genel seçimler nedeni ile AKP milletvekilleri, ve  Konya Büyükşehir  Belediye Başkanı Akşehir’e gelmişlerdir. Akşehir’i sadece seçim  dönemlerinde hatırlayan  AKP’liler, Akşehir ve çevresinin sıkıntılarını bildiklerini ve  bu sıkıntıları çözecek irade de olduklarını  söylemişlerdir. Öyle ki; Akşehir,  Konya tarafından geçmişte olduğu gibi  bugün de üvey evlat muamelesi görmektedir , AKP  vekilleri bu söylemlerini seçimlere kadar sürdürecek çeşitli vaadler vererek halkı oyalamaya devam edeceklerdir. Bu iradeye sahip olanlar seçimler bittikten sonra yine Akşehir ve yöresini sorunları ile baş başa bırakıp  gideceklerdir. Bu durum geçmişte böyle olmuştur. Vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmayanlar bugün ellerindeki iktidar gücü ile oy avcılığı yapmaktadırlar.


 


Bilmelidirler ki,  Akşehir Halkı’nın artık  boş vaatlere karnı toktur. Yerel seçimlerde  büyükşehir yasası avantajı  ile başa gelenlerin 1 yılda ne yaptıkları ortadadır. Eski adı  köy ve  kasaba  olan pek çok mahallede  ulaşım sorunu çözülememiş, içme suyu sıkıntısı çekilmiş, çevre temizliği ve bu gibi bir çok konuda Akşehir Belediyesi  ve  Konya Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerde verdikleri  sözleri  tutmamış, halkımız mağdur edilmiştir. Temel hizmetleri bile yapamayanlar  yeni yatırım sözleri ile ‘hala yapacağız, edeceğiz’ diyerek halkımıza yeni vaadler vermekte ve açıklamalarında  şunu yaptık, bunu yaptık diyememektedirler. Son bir yıllık tecrübe bize göstermiştir ki; bu iktidar, belediyesi ile hükümeti ile havanda su dövmektedir.  MHP İktidarında, Büyükşehir yasası kaldırılacak  kasabalar ve köyler  geri getirilecektir. 3 Mayıs’ta açıklanacak parti programımızda bunu göreceksiniz. Artık, Milliyetçi Hareket Partisi İktidara çok yakındır. MHP iktidarı ile vatandaşlarımızın sorunları çözülecek, ülkemiz refaha ulaşacak, siyaset değil samimiyet, liyakat ve adalet toplumun her kesimine hâkim olacaktır. Bu nedenledir ki, 7 Haziranda yapılacak Milletvekili Seçimleri’nde  bütün halkımızı MHP oy vermeye davet ediyorum” dedi.


"Times New Roman";color:#222222;mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:TR;
mso-bidi-language:AR-SA">