Ümit Şafak : ” Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve nice şehitlerimizin kanıyla, canıyla sulanan bu topraklar, kimselere yar olmayacaktır. Adaletin terazisi şaşarsa da, Allah'ın adaleti şaşmaz"


mso-fareast-language:TR">Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda PKK'lı teröristler tarafından öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun davasında sonra Akşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı yazılı bir basın açıklaması yaptı.


Akşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Şafak, "Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanımız, merhum Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bölücü terör örgütü militanı hain, şeref yoksunu, şuursuz hendekçiler tarafından şehit edilmesi hususunda, 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davamız, 23 Ocak 2017 tarihine ertelenmiş, geçmişte birçok örneklerine rastladığımız tutarsızlıklar silsilesine bir yenisi daha eklenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünemez birlik ve beraberliğine, otoritesine, bayrağına, dinine ve davasına canı pahasına sahip çıkan Ülkücü Hareket, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve nice şehitlerimizin emanetiyle mücadelesine devam edecektir. Bir kez olsun yere değdirmediğimiz bayrağımızı, kötü söz söyletmediğimiz davamızı ileriye ve yukarıya taşımak adına, sayısını tahmin bile edemeyeceğiniz Fıratlarımız üstlerine düşen vazifeyi yerine getirmek adına göreve hazırdır ve daima hazır olacaktır.


Bilinmelidir ki, dünya üzerinde sınırları zorlanacak, sabrı test edilecek, oyuna getirilmeye çalışılacak son kurum Ülkü Ocaklarıdır. Acımız büyüktür, canımız yanmaktadır, alınan kararlara tepkimiz vardır. İsteğimiz, paramparça olmuş, yıpratılmış ve sindirilmiş adalet sisteminin bir an önce düzeltilmesi, bu makamlara yerleştirilmiş ve kimler tarafından kullanıldığı belli olmayan adalet bekçilerinin yerine görevlerini şerefi ve namusuyla ve en önemlisi Allah rızasını unutmadan yapacak onurlu kişilerin getirilmesidir. Adalet mülkün temelidir diyorlarsa, mülkiyeti olanlara adalet var demektir, bunu herkesten iyi biliyoruz. Ancak herkes de şunu iyi bilmelidir ki, memleketin ekmeğini yiyip ihanet edenler, er ya da geç Ülkücü Hareketi, Milliyetçi Neferleri karşılarında bulacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi ve çekincesi olmasın. Bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık edenler, taraflı basın mensupları, ne yaptığı belli olmayan siyasetçiler, cebini dolduran yerel yönetimler derhal makamlarını terk etmelidir. Artık sabrımız da, iyi niyetimiz de kalmamıştır. Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve nice şehitlerimizin kanıyla, canıyla sulanan bu topraklar, kimselere yar olmayacaktır. Adaletin terazisi şaşarsa da, Allah'ın adaleti şaşmaz."